Nieuwsbrief

Inschrijven voor de Kawasaki nieuwsbrief?
Vul dan onderstaand uw E-mailadres in!

17 oktober 2024 Nieuwe kleurstellingen voor 2025 Ninja ZX-10R en RR

Kawasaki’s flagship superbikes, de Ninja ZX-10R en de gelimiteerde RR, krijgen beide nieuwe kleuren voor 2025. Met de onthulling van deze superbikes is de Ninja ZX line-up voor 2025 compleet.

Met een topvermogen van 213 pk, uitgebreid elektronicapakket en fijn geslepen chassis is de Ninja ZX-10R de term ‘’Superbike’’ waardig. De 998cc 4-in-lijn is gekoppeld aan een close ratio cassetteversnellingsbak met een Up/Down quickshifter. Gecombineerd met een breed scale aan rijhulpsystemen waaronder Traction Control, Bochten ABS, instelbare Engine Brake Control, Kawasaki's unieke Cornering Management Functie en vier selecteerbare rijmodi maakt dit de Ninja ZX-10R niet alleen razendsnel maar ook gemakkelijk te rijden. Dit maakt hem de ideale keuze voor straatgebruik of circuitrijders van uiteenlopende niveaus.
 
Voor 2025 wordt ook de RR voorzien van een nieuwe kleurstelling. Deze straatlegale homologatie special wordt in gelimiteerde oplage gebouwd en is voorzien van lichtgewicht Pankl motoronderdelen, gegoten Marchesini wielen en variabele inlaatkelken (VAI)*.
 
Beide modellen zijn uitgerust met een 4.3'' TFT-kleurendisplay met twee lay-out opties (Straat & Circuit) voor optimale informatievoorziening. Bovendien is er de elektronische Cruise Control om het rijcomfort te verhogen.
 
De 2025 Ninja ZX-10R is verkrijgbaar in de nieuwe Kawasaki Racing Team kleuren en Metallic Graphite Gray / Metallic Diablo Black. De Ninja ZX-10RR is verkrijgbaar in Metallic Matte Graphenesteel Gray.
 
Beide modellen zijn vanaf medio november beschikbaar bij de Kawasaki dealer.

Modellen

Ninja ZX-10R 2025
2025
Ninja ZX-10R
Model details
Ninja ZX-10RR 2025
2025
Ninja ZX-10RR
Model details